Originalitatea genților și a portofelelor confecționate la Montrelle reprezintă o prioritate. Ne dorim să oferim fiecărei femei oportunitatea de a găsi modelul unic care o reprezintă.
Gențile Montrelle rezultă dintr-o combinație de design original și tehnici impecabile de spălare și vopsire. La final, obținem pure opere de artă, rezistente în timp, pe care le vei purta peste ani și ani cu aceeași plăcere.

Brandul Montrelle este o producție de artizanat care are la bază dorința de a imprima calitatea și stilul italienesc în fiecare model, pentru a se potrivi cu orice ținută și a-i oferi o amprentă de personalitate.

despre-noi-img.jpg

Montrelle, locul unde arta străveche și talentul artizanilor se întâlnesc

În fabrica proprie Montrelle se întâmplă lucruri minunate. Aici, talentul artizanilor și arta străveche a lucrului în piele sunt combinate, obținând de fiecare dată rezultate demne de admirație.

Gențile realizate aici sunt confecționate din piele naturală, de mână, cu o atenție deosebită la detalii, începând de la cusături și până la procesul de finisare. Folosim coloranți naturali, aleși în funcție de materialul folosit, pentru a oferi genților și accesoriilor durabilitate și finisaje lipsite de defecte.

La final, oferim clienților noștri genți originale, chic, ce exprimă calitate. Materialele plăcute la atingere, mirosul de piele și detaliile perfect realizate sunt motivele pentru care cele mai multe femei aleg brandul Montrelle.

Fiecare geantă Montrelle spune o poveste despre acuratețe, îngrijire, atenție și dedicare. Acestea sunt și ingredientele fundamentale în crearea primului prototip al fiecărui nou model, precum și primul pas în transformarea unei idei într-o operă de artă tangibilă.

Pentru mai multe detalii despre procesul de fabricare al genților Montrelle sau pentru a comanda propria ta geantă personalizată, lucrată manual, îți stăm cu plăcere la dispoziție.