!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

CNC de frezat cu ax 1.5 kw ER16 racit cu aer ax 400Hz 0-24000 rpm racire cu aer 4 rulmenti de precizie 0,01 mm lemn de lucru ax

Oferta
Pret redus
Noile colecții

CNC de frezat cu ax 1.5 kw ER16 racit cu aer ax 400Hz 0-24000 rpm racire cu aer 4 rulmenti de precizie 0,01 mm lemn de lucru ax

Rating:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
w8823

Etichete: 2 ax motor, caz ban, cnc router, locuințe cnc 3018 pro, collet er16, mari cnc cu ax, 1, 5 kw ax, 500w cnc cu ax, cnc, ax cnc w.

In stoc
460.05lei 522.77lei

1 & 220vAC 1,5 kw ER16 Racit cu Aer Motor Ax 80mm 4 rulmenti

Dimensiune: 80x198mm ( diametrul Corpului:80mm; Lungime:198mm) Viteza Moduri : Prin 3 faze de ieșire a invertorului și a regla invertor de frecventa pentru a schimba viteza de rotatie.

De răcire: răcire cu Aer

Interfață de putere: Opțional KC20-4 pini impermeabil aer plug.Aer plug marcat "1 ","2"," 3"," 4", "1 ","2 ","3" au fost conectate la invertor (U, V, W), 4 invertor conectat la sol. (Atentie!nostru ax "4" conectarea la GND,a promis siguranța personală!!) Putere: 1,5 kw (1HP=0.735 kw)

Tensiune de alimentare: 220vAC (Dacă aveți nevoie de 110v/380v ax ,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi,vă mulțumesc)

Curent: 6A

Frecventa: 0-400Hz

Viteza: 0-24000rpm

Bătaia Pe: 0.01 mm

Diametru(mm): 80

Rulment Tip: 2X7004C P4 DT și 2X7002C P4 DT

Complet sigilat unghiulare de contact rulmenți

Collet: ER16

Clip Knifediameter: 10 mm,9 mm,8 mm, 7mm,6,35 mm,6 mm,5 mm,4mm,3.175 mm,3mm,2mm,1mm

Răcire cu aer ER16 collet bucată

Lubrifiere Cu Unsoare

Aplicatie principala: Grava pentru lemn,bambus,normal PCB,PVC,PLEXIGLAS,plastic,duotone bord(ABS)și etc nemetal, de asemenea, poate grava pe aur,argint,cupru, aluminiu,Pb etc. metal moale suprafața de lucru.

Ax de lucru temperatura mediului este de obicei -10 ~ 40 .

Înainte de a instala primul electrice ax axa capul întors de mână, ar trebui să se simtă flexibil, non-blocare fenomen.

Ax în conservare și transport, de mare viteză de grăsime în interiorul lagărului de stat se va schimba, clienții ar trebui să ruleze la viteză mică timp de 30 de minute. 3000 rpm si apoi urmați creșterea slabă, alerga 20 de minute fiecare.Ax și invertorul ar trebui să lucreze împreună.Invertor specificațiile și setările parametrilor nevoie meci axe parametru. ( Din cauza de mare viteză grăsime în interiorul lagărului de stat se va schimba,atunci când vei ajunge ax, poate zgomotul nu pare normal.Vă rugăm să rulați 30 de minute sau chiar mai mult, zgomotul va fi normal.)

Conectați invertorul ax, cu trei faze de invertor, cablu de alimentare ar trebui să fie lipite în fișa 1 (U), 2 (V), 3 (W) metri, 4 metri de la sol.După ce alimentarea este pornită, pentru a observa dacă ax axa de rotație indică direcția în concordanță.Dacă inconsecvență ar trebui să fie oprit imediat, înlocuiți invertor și ax conectat două fire de alimentare cu trei faze.

În timpul funcționării normale, răcit cu aer, ax de multe ori confruntați cu fenomenul de căldură, verificați întotdeauna dacă răcit cu aer, ax de locuințe și înfundarea conductei de praf.Dacă înfundarea praf, să curățați cu promptitudine.Dacă nu curat, este ușor de a face axul ars.

În fiecare zi înainte de a utiliza ax trebuie să ruleze la viteză mică timp de 15-20 de minute.Prindere freze cu ax, collet nuci ,pensete,freze trebuie să fie suficient de curat.Tijă introdus în collet trebuie să fie mai mare de 15 mm.

Răcit cu apă ax TREBUIE să fie utilizat cu pompa de apa.În caz contrar ax în curând va rupte.

AC ax motor TREBUIE să utilizeze cu invertor.Puterea invertorului trebuie egală sau mai mare decât axul putere.Înainte de a utiliza,vă rugăm să configurați invertor parametri potrivit pentru ax.În caz contrar ax și invertor va rupte dintr-o dată.

Atunci când utilizați ax,zgomotul nu este același ca întotdeauna,vă rugăm să OPRIȚI ax la o dată.Poate fi necesar să înlocuiți lagăre.

1. De răcire în diferite moduri: racire apa motor ax este utilizarea de ciclul de apă să se răcească căldura generată după viteză mare de rotație ax, ax motor cu ventilator abordare pentru răcire.

2. Zgomot: răcit cu Apă ax motor este, practic, nici un zgomot, dar racit cu aer motor ax este foarte tare.

3. Aspecte de viață: răcit cu Apă ax motor acorde o atenție la întreținere, schimbă frecvent apă sau utilizarea de apă industrială coolere, răcit cu aer, ax ventilator, în principal, de vântul de căldură transferat la chiuveta de căldură, astfel încât pentru a obține efectul de răcire.

4.Dacă aveți nevoie de a utiliza pentru metal ,hard lemn,granit,piatra,puteți alege metal ax.Metal ax mult mai bine decât lemnul ax.

Ax de productie - asamblare - testare, și în cele din urmă ambalare perfectă .Vom 100% garanție de securitate în mâinile clienților.

Costul De Transport Maritim

Produsele noastre sunt vândute în întreaga lume.

Dacă aveți nevoie de mai multe elemente în același timp, vă rugăm să ne contactați în avans pentru a confirma costul de transport maritim.

Plata:

Vom accepta credit paypal, transfer bancar, western union etc.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile calendaristice de la sfârșitul perioadei de licitație.

Probleme și Feedback-ul:

Vă RUGĂM să NU lăsați feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta.

Suntem sinceri și de ajutor furnizor , vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele cu tine.

Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru magazinul nostru, astfel încât vă rugăm să ne contactați înainte de a vă doriți să lăsați un feedback negativ.

Mulțumesc foarte mult în avans .

Rambursare:

Dacă NU sunteți MULȚUMIT cu pachetul nostru de produse este daune, vă rugăm să nu-l semneze și să ne contactați imediat.

Dacă este posibil, vă rugăm să ia câteva fotografii sau de a face un mic video despre asta.Aceasta ne va ajuta pentru a rezolva problemele.

Notă:

Putem produce produse în conformitate cu noastre de design clientului.

  • Mașina: Motor
  • Putere: 1,5 kw
  • Curent: 6A
  • Numărul De Model: 1,5 kw ER16 racit cu aer motor ax
  • Tensiune: 220v
  • Lubrifiere: Unsoare
  • Tip De Rulment: 2X7004C P4 DT și 2X7002C P4 DT
  • Collet: er16
  • Frecvența: 400Hz
  • Nume De Brand: G-MAȘINĂ DE PENNY
  • Collet Gama: 1-10mm (Inclusiv 1/8,1/4 )
  • Cerere: De frezat
  • Dimensiune: 80x198mm (80mm diameter)
  • Cuplul Maxim: 0.48 Nm
  • De răcire: Racit cu aer
  • Viteza De Operare: 0-24000 rpm

2020-10-04 I ordered the spindle from the Moscow warehouse, came from Krasnodar, quickly. Very well packed. For lack of frequency did not check, externally it is very neat. In the set of 2 collets.
5/ 5 stars
2020-11-22 Everything works. Setting is not difficult.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!