!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

LED Coridor Dulap Lumină Lampă de Noptieră Cabinet CONDUS de Lumină Wireless Schimbare de Culoare de Interior pentru Copii de Dormit de Iluminat Veioza D30

Oferta
Pret redus
Noile colecții

LED Coridor Dulap Lumină Lampă de Noptieră Cabinet CONDUS de Lumină Wireless Schimbare de Culoare de Interior pentru Copii de Dormit de Iluminat Veioza D30

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w8162

Etichete: lampa de tabl, led motion usb, Reflector cu led-uri 12v, lampa led, mesteacan led, lampă de stradă, lamp stack, 60 w bec, estompat led pandantiv, 4 ÎN 1 manichiura mașină.

In stoc
14.41lei 20.61lei

Wireless Color Schimbarea CONDUS Pucul Lumina 1/3/6/12Pack Cu Control de la Distanță a CONDUS În Cabinetul de Iluminat Alimentat de la Baterie Dimmer & Calendarul Stick Pe Lumini

Descriere:

* De la distanță și de Control Manual LED - dulap luminile sunt echipate cu control de la distanță, puteți seta switch-uri/luminozitate/culoare si modul de iluminare.Apăsarea abajurul poate transforma lumina ON/OFF.Puteți schimba, de asemenea, lumini de Culori prin apăsarea scurtă abajur sau a regla luminozitatea apăsând lung umbra lămpii.

* 4 preset lumini & 12 Culori de lumină - 4 preset lumini: Alb, rosu, verde, albastru. 9 niveluri de lumină poate fi potrivit pentru lectură/de dormit și de moduri diferite.

* Setare timp & închide Automat - Cabinet de lumină poate fi setat pentru a opri în mod automat pentru 30/60 de minute, nu mai faceți griji uita luminile se sting.Observație: Ne-am actualizat de la distanță controler pentru o mai bună funcție, dacă primiți telecomenzi fără butoane pentru setarea timpului, aici sunt FLASH/BUNA butoane în schimb, ele conține două funcții, dar pentru punk lumini cu doar timpul o funcție de setare, se poate folosi doar setarea de timp, dar nu flash/buna, amabilitate o notificare prealabila.

* Ușor de instalat și de a elimina - design fără Fir, ușor pentru a lipi.Fiecare LED lumină dulap alimentat de 3 x baterii AAA (bateriile nu sunt incluse, baterii reincarcabile sunt recomandate), rapid de instalat cu originale montate benzi adezive.Potrivit pentru Hol, bucatarie, Debara, Dormitor, Cabinet, Bibliotecă, Camara, Scari, Pas, Cameră de Utilitate, Subsol etc. Și yit, de asemenea, poate fi la fel de atmosfera plină de culoare a lămpii.

* Luminozitate reglabilă - Cea mai mare luminozitatea poate ajunge la 80 de lumeni.+/- butonul de pe telecomandă și lampa de coajă toate pot fi folosite pentru reglaj fără trepte.Un control de la distanță poate controla toate cele 6 lumini.

Caracteristici:

1.Fantezie funcție schimba culoarea : lumini setarea de roșu, verde, albastru sau alb cald, 16 - modificări de culoare, flicker, modul de respirație.

2.Comutare moduri: Manual butonul on / off și control de la distanță(2 telecomenzi)

3.Presetări Timer: 30 / 60 minute

4.Estompat Presetări: Schimba luminozitatea toate luminile de la 10%~100% pentru 9 niveluri de iluminare

5.Portabil dimensiune: Aceasta lampa este foarte ușor, cu o dimensiune adecvată, poate fi plasat oriunde în colțuri mici.

6.Durabil de a utiliza: Fabricat din ABS de inalta calitate, durabil, eleganta si foarte convenabil

NOTĂ :

1. Când acumulatorul este instalat sau înlocuit, capacul de jos trebuie să fie întoarse invers acelor de ceasornic pentru a deschide, se întoarse în sensul acelor de ceasornic până în punctul nevralgic este pe aceeași linie pentru a închide .

2. Atunci când lumina luminozitatea începe să slăbească sau de control de la distanță nu este suficient de sensibil, puteți deșurubați capacul lămpii și de a schimba noua baterie AAA.

3. Vă rugăm să pune un CR2025 baterie în telecomandă când utilizați pentru prima dată,pentru că nu se aplică baterie de control de la distanță, dacă bateria este suficient, s-ar putea bucura de un 3 metri distanta de control de la distanță.

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare: 4,5 volți;

Putere: 0.6 W

Shell material: ABS

LED cantitate: 1 buc lampă numai, 2 buc lampă numai, 3pcs lampă cu 1 buc telecomanda, 6 buc lampa cu 2 buc de control de la distanță, 12buc lampa cu 4buc control de la distanță

Alimentare: Lampă: 3 baterii AAA(Nu sunt incluse), Control de la Distanță: CR2025 Baterie(Nu sunt incluse)

Metoda de Control: Mecanică sau Manuală +control de la Distanță

Lampa dimensiuni: 77*77*31mm / 3.03*3.03*1.22 inch

Pachetul include:

1 Set CONDUS Pucul Lampa kit-ai alege

  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Putere: 0-5W
  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Este Baterii Incluse: No
  • Tensiune: 4.5V
  • Corpul Material: ABS
  • Nume De Brand: ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ A ASCUNS LUMINA
  • Generarea De Energie: Comutator
  • Numărul De Model: 770893
  • Utilizare: Vacanta
  • Certificare: EMC
  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Este Nevoie De Baterii: Da
  • Forma: RUNDA
  • Tip: Lumina De Noapte
  • Tip Baterie: AAA
  • Sursa De Alimentare: Acumulator Uscat

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!