!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

10buc Punch-gratuit, Non-marking Șurub Autocolante de Perete Imagine Cârlig Invizibil Traceless Hardwall Gips-carton Imagine Agățat Kit pentru Pictu

Oferta
Pret redus
Noile colecții

10buc Punch-gratuit, Non-marking Șurub Autocolante de Perete Imagine Cârlig Invizibil Traceless Hardwall Gips-carton Imagine Agățat Kit pentru Pictu

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w6231

Etichete: adeziv șurub, cârlig de pește, x imaginea cârlige, akg k450, comanda caseta, cadru de imagine cârlige walmart, cadru stea, runda imagine umerase, ghirlanda cârlig, Pumn Gaura.

In stoc
14.82lei 27.96lei

Descriere

Total 10 piese și aceeași dimensiune poate satisface toate tipurile de nevoi.Potrivit pentru agățat plăci decorative, ghivece mici, umerașe, fotografie de nunta, genți de mână, cheile, umbrela, îmbrăcăminte, etc. Ușor pentru a elimina și nu lasă semne evidente.

Caracteristici

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material:Acrilic.

- Dimensiune: 6x6x0.6cm.

- Ușor de utilizat și ar putea aplica la o varietate de suprafete:ai nevoie doar pentru a lipi unghiile acrilice pe poziția selectată de perete ușor.

- Compus din mai durabile materiale, cel mai puternic cârlig ar putea încărca greutate 5+ kg.

- Total 10 piese și funcții multiple este o trebuie să aibă pentru fiecare familie.

- Mare pentru agatat cheile, umbrela, haine, rama foto, distanța liniară între podoabă, etc.

- Potrivit pentru o varietate de suprafete: pereți de Ciment, autocolante de perete, var perete, pereți văruiți în alb, uși.Adecvate pentru lemn de esență tare și pereți solizi.NU este potrivit pentru stud pereți.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, luminozității, manual de măsurare, etc., ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

10 x Unghiile

  • Caracteristica 5: Imagine Agățat Kit
  • Caracteristică 3: Poza Cârlig
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică 2: Invizibil Cârlige
  • Caracteristică 1: Non-Trace Cârlig
  • Caracteristică 4: Traceless Cârlige

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!