!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

2018 nou fierbinte Artificiale Buchete de Nunta realizate manual cu Flori Stras domnisoara de Onoare Cristal de Mireasa Buchet de Nunta de mariage

Oferta
Pret redus
Noile colecții

2018 nou fierbinte Artificiale Buchete de Nunta realizate manual cu Flori Stras domnisoara de Onoare Cristal de Mireasa Buchet de Nunta de mariage

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
w4224

Etichete: flori de nunta buchete de mireasa brosa, net buchet floral, buchet de mireasa, buchet domnisoara de onoare, coral mătase buchet de mireasa, desene animate toy buchet, wed, buchet de mireasa sirena, roșu rosos buchet, flori de nunta buchete de mireasa domnisoarele de onoare.

In stoc
137.75lei 194.04lei

Bine ați venit la fabrica de magazin

Nume: Fabrica De Diamante De Calitate Brosa Buchet De Mireasa

Material: Satin cu Flori, de Înaltă Calitate Bijuterii de Cristal Pentru festival: de nunta, de Anul Nou, Crăciun, Ziua Îndrăgostiților cu Diametrul de aproximativ 18cm.inaltime:25cm Fabrică de Vânzare.De Înaltă Calitate.Rapid de Transport maritim Poze Reale de la clientii Nostri: Cumpărătorul Sfaturi

1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2. Vă rugăm să ne Contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Serviciul nostru clienți vă va răspunde cât mai curând posibil.Au fost aici pentru a ajuta și ne propunem pentru a rezolva orice întrebări în 24 de ore.Dacă nu primiți răspunsul nostru în timp, vă rugăm să re-a trimis e-mail-ne și vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Vă mulțumim pentru cooperare în avans.

Plata :

1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii.

2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

3. Metode de plată acceptate:

În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe www.montrelle.ro în viitor.

Mai departe despre plata întrebări, vă rugăm să consultați acest link help.www.montrelle.ro/payment_method.html, poate te ajuta.

Transport:

1. Pachetul nava cât mai curând posibil după ce plata dvs., Post air mail va lua în jurul valorii de 20-45days, unele acestei tari va duce 20-60 zile, EMS(7-15 zile),"DHL" "UP-uri", "FEDEX" (3-8 zile lucratoare).

2. În general, cele Mai multe comenzi sunt procesate în termen de 1-3 zile lucrătoare .Dar de întârziere de livrare s-ar întâmpla ca noastre de depozitare schimba in fiecare moment, dacă aveți nevoie de ea urgent, va rugam sa ne contactati inainte pentru a verifica stocul.Comenzile trebuie plasate până la 5 pm EST sau se va merge pe a doua zi\'s de afaceri.

3. Confirma Adresa și Numărul de Telefon pe care îl lași la noi .Numărul de telefon este foarte important pentru oficiul poștal putea lua legătura cu tine în timp, astfel încât vă rugăm să verificați-l cu atenție pentru a evita orice inutile deranjează și pierdere poate aduce la tine.

4. Clienții sunt responsabili pentru orice taxe vamale, taxele de import, impozite și taxe percepute de către județ , vom face noastre cele mai bune pentru a ajuta la evitarea sau reducerea taxelor vamale de a declara elemente ca "cadou" sau să declare o valoare scăzută în factură.Dacă nu sunteți asigur câștigat reguli personalizate, vă rugăm să verificați cu dvs. personalizat în primul rând.

  • Tip De Element: Buchet De Mireasa
  • Numărul De Model: HZ002
  • Articol Greutate: 0.8kg
  • Înălțime Element: 25inch
  • Lățime Produs: 18inch
  • Element De Lungime: 25inch
  • Material: MĂTASE

2020-12-20 Thank you very much for the excellent dress!!! The product fully corresponds to the description, size in size! The color is the same as in the photo! There is no smell, the thread does not stick out, the material stretches. For its price an excellent !
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!