!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Dinamic Oglinda Pentru Volkswagen Tiguan MK2 II R 5N Pentru VW lumina LED Semnalizare Semnalizare 2017 2018

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Dinamic Oglinda Pentru Volkswagen Tiguan MK2 II R 5N Pentru VW lumina LED Semnalizare Semnalizare 2017 2018

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w4127

Etichete: volkswagen tiguan, autocolant volkswagen, 2010 vw tiguan pret, lampa vw mk 4, golf de interior, jetta mkv, 2017 tiguan, camera logo-ul, drl din spate, tiguan.

In stoc
63.18lei 114.88lei

Dinamic Oglinda Pentru Volkswagen Tiguan MK2 II R 5N Pentru VW lumina LED Semnalizare Semnalizare 2017 2018

Compatibil cu:

Se potrivesc Pentru VW Tiguan MK2 2017-2019

Nu se potrivesc cu speciale niveluri de echipare / modele editie limitata / Off-Road din 2019.

Se potrivesc Pentru VW Touareg MK3 2019 (EU version)

Nu se potrivesc pentru NOI versiune.

Notă:

Galben de semnalizare este plug and play instalare, foarte ușor și convenabil.

Pentru blue light, prima ta alegere este de a conecta cu puddle light putere, dacă aveți.

Sau te conecta cu oglinda laterală flip putere.

Dacă nu aveți toate aceste două funcții, atunci trebuie să vă deschideți panoul ușii pentru a se conecta cu cele pozitive pentru a obține putere, este un pic complicat.

Oricum, puteți folosi doar banda să-l împacheteze și să-l fi sau tăiate firele verzi de pe , utilizați galben de semnalizare numai.Pachetul inclus: 2x Oglindă Laterală Lumina de Semnalizare( Stânga și Dreapta) MATERIAL: ABS culoare: Albastru-Galben, Galben durată Lungă de viață, Mai multă Siguranță, 100% rezistent la apa Instrucțiuni de Instalare NU este inclus.Avantajele produsului: Plug and play, Nici cabluri, Nici de codificare!Eroare gratuit!Dinamic, secvențial, mult sport!Mai luminos decât originalul!Dinamic, de semnalizare,de derulare fără probleme.Mai ușor pentru a fi văzut de ceilalți șoferi atunci când vă sunt de cotitură la dreapta/stânga. 1.Vă rugăm să verificați noastră de imagini pentru a asigura ale noastre se potrivesc cu oglinda aripa de pe vehiculul dumneavoastră. 2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Pentru lumina albastra funcție: 1. Conectează-te cu baltă de lumină de putere.după ce mașina este deblocat sau blocat, apoi dinamice de lumină albastră va fi pe timp de 5-15 secunde. 2. Conectează-te cu oglinda laterală flip putere.după ce mașina este deblocat, apoi dinamice de lumină albastră va fi pe timp de 5-15 secunde. 3. Deschideți panou de ușă pentru a se conecta cu cele pozitive pentru a obține putere.după ce mașina este deblocat sau blocat sau lampa de semnalizare este oprit, apoi dinamice de lumină albastră va fi pe timp de 5-15 secunde.Oricum, puteți folosi doar banda să-l împacheteze și să-l fi sau tăiat firele off , utilizați galben de semnalizare numai.

Există trei metode de conectare, pentru a atinge dinamic albastru efect, și diferite metode au efecte diferite: Conectati polul pozitiv al baltă de lumină sursa de alimentare.după ce mașina este deblocat sau blocat, apoi dinamice de lumină albastră va fi pe timp de 3-10 secunde. Conectați polul pozitiv de la oglinda retrovizoare flip alimentare.după ce mașina este deblocat, apoi dinamice de lumină albastră va fi pe timp de 3-10 secunde. Deschideți panou de ușă să se conecteze cu putere pozitivă de sârmă.după ce mașina este deblocat sau blocat sau lampa de semnalizare este oprit, apoi dinamice de lumină albastră va fi pe timp de 3-10 secunde.Oricum, puteți folosi doar banda să-l împacheteze și să-l fi sau tăiat firele off , utilizați galben de semnalizare numai.

  • Tensiune: 12V
  • Articol Greutate: 290 g
  • Lumeni: 2400Lm
  • Tip De Interfață: NICI unul
  • Putere: normal
  • Tip De Element: Semnalizare
  • Nume De Brand: Kakulkomen
  • Include: o pereche (dreapta și stânga)
  • se potrivesc pentru 2: Se potrivesc Pentru VW Touareg MK3 2019(EU version)
  • Numele Modelului: Dinamic De Semnalizare Oglinda Lumina
  • Caracteristică: led-uri dinamice de poziție laterale lumina de semnalizare
  • Volkswagen Model: tiguan
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Material: Din Plastic cu LED-uri
  • se potrivesc pentru 1: Se potrivesc Pentru VW Tiguan MK2 2017-2019
  • culoare: Galben
  • Pentru Autovehicule Marca/Model: VOLKSWAGEN

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!