!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Buzele Forma PVC Genți de mână Solidă Fermoar Umăr Telefon Geanta pentru redmi nota 9 pentru iphone 11 pro max /Samsung A51 huawei P40 Y6P Y7P

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Buzele Forma PVC Genți de mână Solidă Fermoar Umăr Telefon Geanta pentru redmi nota 9 pentru iphone 11 pro max /Samsung A51 huawei P40 Y6P Y7P

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w2811

Etichete: husă de telefon umăr, samsung nota 9 touchscreen, telefon, curea de umar, huawei 7 ale-l21 caz, baterie 6 km, 12 amperi baterie, etui huawei y3, unicorn în formă de saci, huawei cu l21 caz, buton pentru iphon 6.

In stoc
18.54lei 20.61lei

Culoare solidă Buzele Femei din PVC Crossbody Genti Lanț Messenger Saci de Umăr Petrecere de Seara Ambreiaj

Caracteristici:

Solid de culoare, simplu.

Buzele în formă, elegant.

Material PVC, durabil.Caietul de sarcini:

Material: PVC

Culoare: Rosu, Roz, Negru, Galben, Argintiu

Dimensiune: 16x15x6cm/6.3x5.91x2.36in

Utilizări: Geantă De Umăr

Tip: Ca Note:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Abaot Ne:Fabrica de vânzări directe, de zi cu zi pentru prelucrare, cu inventar mare,calitate Garantata, ultra-scăzut prețul de vânzare;

Rapid de transport maritim: a Procesa comenzile în termen de 24 de ore și de a asigura livrarea la timp a depozitului pentru transport;

Pentru Dana:bine ati venit pentru a vinde, pachetul nu conține nici cupoane, facturi, logo-uri, fabrica informații, livrare rapidă în 24 de ore, o mare cantitate de inventar, calitatea este garantata.

1) conform statului de Post rus, numele complet ( prenume, tatăl\\'s numele și prenumele ) al destinatarului trebuie să fie furnizate. 2) Am expediat în întreaga Lume, cu excepția unor țări și APO/FPO. 3) Comenzile vor fi procesate în timp util după verificarea plății. 4) vă Rugăm să asigurați-vă că pentru a aborda meciurile de adresa de livrare.Am expediat doar la comanda confirmată adresa.Dacă adresa înregistrată este diferit de adresa de livrare, vă rugăm să ne furnizați detaliate adresa de livrare, atunci când plasați comanda. 5) Bunuri timpul de livrare este supusă furnizor de logistică și exclude sfârșit de săptămână și sărbătorile legale.Bunuri timpul de livrare poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu se poate\\ \ 't checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) Dacă elementele au probleme de calitate, vă Rugăm să ne contactați în primul moment, ne va ajuta să rezolve problema. 2) Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., oferim suport pentru a face un schimb sau returna in 7 zile. 3) în Cazul în care elementul a fost deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să contactați noastre de vânzări pentru rambursare.Atunci când cererea de rambursare, vă rugăm să ne oferiți fotografii sau video care arată în mod clar problema cu element și numărul său de urmărire, cât mai curând posibil, atunci Vom livra un element nou, cât mai curând posibil. 4) Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile.Întors costul de transport maritim este împărtășită de ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 5) vă Rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul, va vom oferi o adresă de retur.

1) noi Ne straduim pentru 100% satisfacție a clienților, feedback-ul clienților este de cea mai mare importanță. 2) Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și comentarii bune dupa ce ai primit produsul, care ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine. 3) Dacă aveți orice întrebări sau probleme, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți.

  • Tip: Portofel Caz
  • Tipuri de saci: Genți de mână & Crossbody genti
  • Potrivit mulțimii: FEMEI
  • Caracteristici: Touch Screen Telefon Mobil Pungă Smartphone Numerar schimbare carte de IDENTITATE Portofel
  • Material: Material PVC, durabil.
  • Dacă pentru a sprijini Dropshipping: Da
  • Funcția: Murdăria rezistentă la
  • Design: Transparent
  • Compatibil Marca: Apple iphone
  • Compatibil Model de iPhone: iPhone 5
  • Nume De Brand: TWONEDAY
  • Caracteristică: genti pentru femei 2020,crossbody genti pentru femei
  • Greutate Netă: 0.14 KG

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!