!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

10buc TCMT110204-HM YBC251 de cotitură instrument de carbură de a introduce unghi Pozitiv semi-finisare lama TCMT 110204 pentru Prelucrare oțel

Oferta
Pret redus
Noile colecții

10buc TCMT110204-HM YBC251 de cotitură instrument de carbură de a introduce unghi Pozitiv semi-finisare lama TCMT 110204 pentru Prelucrare oțel

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w2625

Etichete: ego-ul cutite de strung, TCMT, cuțit de tăiere pentru strung, tcmt110204 vp15tf, prelucrare instrument, silicon introduce lama, metal, cutite de strung, minge de strunjire, pentru lemn, conduce de strunjire, pentru lemn, top x.

In stoc
105.13lei

Descriere Produs:

Acest produs este folosit pentru semi-finisare și poate fi folosit pentru masina de piese din oțel.

YBC251 ----dur matrice este perfect combinat cu bun margine de siguranță și MTTiCN, gros Al2O3, Tablă de acoperire; potrivit pentru semi-finisare din oțel.

Dacă vrei să știi mai multe, puteți să mă contactați.

Instrumente aplicabile: STACR/L,STFCR/L,STGCR/L,STTCR/L,STFCR/L

Avem entitate fabrică specializată în producția de personalizat, introduce, mașini-unelte, de calibrare, de înaltă mijlocul produse low-end cu mai scurt timp de livrare și de calitate superioară.Avem, de asemenea, ER collet, atingeți ușor, mor, TITULARUL, freza, masina de gaurit, etc pentru vânzări.Toate tipurile de mașini-unelte.

Dacă bunurile vândute au orice problemă de calitate, am promisiunea de a reveni în mod necondiționat.Există o reducere la achiziționarea de mai multe produse, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru lot achiziționarea la cel mai mic pret.

Elementele vor fi livrate în 1-2 zile lucrătoare de la primirea de plată,toate produsele vor fi testate cu atenție înainte de a fi expediat.

Număr de urmărire vor fi furnizate după ce am trimite articolul dvs.,puteți urmări element de numărul de urmărire.

Informații de transport maritim va fi arătat după 2-3 zile după ce elementul este trimis.

Timpul de livrare depinde de politica vamală de destinație sau de alți factori,astfel încât acesta poate dura mai mult uneori.

Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți elementul în Timp Estimat de Livrare,va vom ajuta sa pentru a verifica coletul și să asigure primirea coletului, cât mai curând posibil,Dacă coletul este returnat sau pierdut ,vom retrimite una sau returna plata.

  • Utilizare: De Cotitură Externe Instrument
  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Greu De Aliaj
  • Acoperire: CVD
  • Numărul De Model: TCMT110204-HM YBC251
  • Duritate: HRC

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!