!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

1buc Dublu Culoare Nisip Clepsidre Plutitoare Ulei Lichid Vizuale Motion Timer Sticlă Acrilică Ceas Decor Acasă Ornament de Birou

Oferta
Pret redus
Noile colecții

1buc Dublu Culoare Nisip Clepsidre Plutitoare Ulei Lichid Vizuale Motion Timer Sticlă Acrilică Ceas Decor Acasă Ornament de Birou

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w2367

Etichete: acrilice ceas de nisip, lucite birou decor, birou de perete decor, ceas cristal acrilic, pasăre ceas, 40cm ceas, lichid de ceas, clepsidra ulei, ceas de perete cu design modern ceasuri pentru decor acasă, lichid motion timer.

In stoc
12.55lei 19.28lei

Caracteristici:

ELIBERARE de STRES: plutitoare colorate bule lichid instantaneu vă relaxați și calma un copil ca se uita bule plutesc încet în jos, pentru a marca trecerea de la un minut.

MARE PENTRU Toate VÂRSTELE: Copii și adulți va cădea în dragoste cu modul hipnotic acest lichid timer este!Ajută păstrează copii ocupat și oferă o distragere a atenției, deoarece deține atenția nimănui.

DISTRACȚIE TIMER: Este nevoie de aproximativ 1-2 minute pentru fiecare balon pentru a ajunge la partea de jos, deși timpul poate varia.Se lasă pe masa din bucătărie atunci când nu aveți nevoie de sincronizare precisă.

INSTRUMENT de TERAPIE: Această jucărie senzorială este util pentru copiii cu autism, ADHD, senzoriale se concentreze sau hiperactivitate probleme.Acesta ajuta la relaxarea nervilor, calmează anxietatea și să se concentreze mintea.

MARE CADOU: Această jucărie face o mare favoare partid sau punga de cadou element de vacanță, cadou sau premiu pentru băieți și fete.Este, de asemenea, un mod distractiv pentru profesori și părinți pentru a conta în jos timp.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Culoare: Albastru-Roz, Albastru-Verde, Rosu-Galben

Dimensiune: 135x50x30MM

Pachetul inclus:

1 x Buc

  • Material: Plastic
  • Stil: Modern
  • Dimensiune: 135x50x30MM
  • culoare: Albastru-Roz,Albastru-Verde, Rosu-Galben

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!