!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Sticlă Spice Condiment Borcane Zahăr Poate Containere de Depozitare a Alimentelor cu Bambus Capac si Lingura de Lemn pentru Servire Ceai, Cafea, Condimente

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Sticlă Spice Condiment Borcane Zahăr Poate Containere de Depozitare a Alimentelor cu Bambus Capac si Lingura de Lemn pentru Servire Ceai, Cafea, Condimente

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
w2129

Etichete: container cafea masina, runda containere de depozitare, ceai de zahăr cafea borcane de depozitare, stand de bambus, roti spice borcan, bucătărie lingura, sticlă colorată borcane condimente, cafea borcan de stocare, Borcan, baie silicon.

In stoc
36.17lei 62.39lei

Descriere Acesta este un condiment borcan, fabricate din sticlă borosilicată mare, non-toxic, inofensiv.Design atent adaugă fiecare container de depozitare cu o lingura de lemn si detasabil bambus capac pentru a preveni de umiditate și praf.

Este perfect pentru depozitarea și păstrarea o varietate de ingrediente, inclusiv conserve, gemuri, chutneys, orez, zahăr, făină, ceai, cafea, ierburi, condimente, biscuiti, etc.

Caracteristică

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: sticlă borosilicată Mare și bambus.

- Dimensiune: Aproximativ 8x8x8cm.

- Design atent adaugă fiecare container de depozitare cu o lingura de lemn si detasabil bambus capac pentru a preveni de umiditate și praf.

- Sticlă clară de design vă permite să vedeți ce este în interiorul dintr-o privire.

- Dimensiune mare pentru a menține suficient doar pe tejghea, fără a lua mult spațiu.Cel mai bun pentru casa, hotel, cafenea, bufet, petrecere, etc.

- Perfect pentru stocarea și păstrarea o varietate de ingrediente, inclusiv conserve, gemuri, chutneys, orez, zahăr, făină, ceai, cafea, ierburi, condimente, biscuiti, etc.

Lista de ambalare

1 x pahar spice borcan

1 x lingură de lemn

1 x bambus capac

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Sticla
  • Stil: Modern

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!