!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Benzile De Rezistență 3-Piece Set De Fitness Benzi De Cauciuc Extensor Elastic Pentru Fitness Benzi Elastice Rezistență Echipamente De Fitness

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Benzile De Rezistență 3-Piece Set De Fitness Benzi De Cauciuc Extensor Elastic Pentru Fitness Benzi Elastice Rezistență Echipamente De Fitness

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
w19011

Etichete: sistemul de exercitii acasa, se potrivesc dota, elasticos yoga benzile de rezistență, casă de fittness echipamente, fitbit întinde banda, trupa rezista, exercitii acasa om, cur mare funduri trupa benzile de rezistență, acasă de fitness cauciuc, femeile de mestecat.

In stoc
9.04lei 23.17lei

Descriere:

【 2019 mai Recente de Proiectare Benzile de Rezistență 】 Nostru benzile de rezistență utilizarea de înaltă calitate, durabil bumbac poliester tesatura elastica.Și după 60 de instructori de fitness profesioniști de testare, acesta poate fi bine integrat cu pielea ta pentru a vă menține în cea mai bună experiență.Echipa noastră are mai mult de 8 ani de experiență de producție în articole sportive.Aceste non-alunecare de fitness benzi, spre deosebire de sportive din cauciuc curele, nu se rupe sau se răsuci în formare.

【 Construi Perfect Prada 】 rezistența hip trupa poate rezolva corpul tău și hip probleme.Antrenament trupa întărește în mod eficient muschii de arme, picioare, fese si umeri.Cea mai buna alegere pentru sport si fitness. 20 de minute de rezistență inel de formare în fiecare zi, 30 de zile mai târziu, puteți recolta surpriza de piersici solduri că forma corpului tau!

【 Potrivit pentru Multe Exerciții 】 Noastră largă de antrenament benzile de rezistență sunt potrivite pentru orice antrenament și poate ajuta la P90X, CrossFit, Yoga, Nebunie, Pilates, Yoga Fierbinte, Plajă și Antrenament Sportiv.Aceste largă hip exercițiu trupe au 3 nivele diferite de rezistență, și dacă sunteți un începător sau un pasionat de fitness, puteți comuta cu ușurință la nivelul preferat în trei niveluri.

【 Convenabil de a Transporta si Durabil 】 Nostru benzile de rezistență sunt echipate cu un ușor de a transporta sac de depozitare care pot fi ușor de transportat oriunde.Fie că sunteți acasă, în sala de sport, sau atunci când călătoriți sau de a merge, vă veți putea exercita în mod eficient muschii oricând, oriunde.Aceste de înaltă calitate, hip benzile de rezistență sunt elastic, durabil si elastic, și elastic materialul curelei le face mai flexibile și mai ușor să se aplece.

【 Garanție pe viață Servicii 】 Nostru exercițiu benzi furnizarea de Viață post-vânzare, service în garanție.Dacă nu sunteți complet mulțumit cu benzile de rezistență, va vom returna achiziție.Noi prețuim fiecare client și să aibă la dispoziția clienților o echipă să ia

caietul de sarcini:

Nume produs: ghemuit banda de rezistență

Material: bumbac poliester + fir de latex

Brut Greutate: 110g

dimensiuni(cm): 13*9*4

culoare:ca imagine arată

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm erorilor datorate manuală de măsurare.

2.Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

3.Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să ne contactați, vom răspundă cu răbdare pentru tine!

Caietul de sarcini:

Subțire și puternic, să ai perfecta hip forma!

Aceste exercitii benzi sunt potrivite pentru full-corp exerciții musculare,acestea sunt bune pentru P90x, yoga, Pilates, plajă și exerciții corporale, Acestea sunt ideale pentru amatorii de fitness.

Forma o figură frumoasă și elibera de stres.Exercițiu pentru cinci domenii-cheie, permițându-vă pentru a activa intregul corp.

Aceste benzile de fitness sunt non-alunecare și non-curling, spre deosebire de curele de cauciuc, astfel încât să puteți ține antrenamentele de funcționare.

Înainte de adânc exercițiu, utilizați hip benzi la cald până la șolduri și picioare și de a activa pe tot corpul.

Încălzirea este o prioritate de top pentru exercitii de fitness.

Activarea întregului corp mușchii înainte de exercițiu poate preveni leziunile.

Noastre profesionale benzile de rezistență sunt potrivite pentru începători și profesioniști entuziaști de fitness.

Pachetul Inclus:

1xSquat banda de rezistență

  • Numărul De Model: Centura De Fitness
  • Greutate brută: 110g
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: bumbac poliester + fir de latex
  • 1: Fitness banda de Rezistență Ghemuit banda de rezistență Yoga banda de rezistență
  • Dimensiune(CM): 13*9*4

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!