!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

DEWANG Pen 3D pentru Copil de Imprimare 3D Pix cu USB RP800A 3D Pen PLA ABS Filament DIY Jucărie Cadou Stilou Desen de Imprimare 3D Pen

Oferta
Pret redus
Noile colecții

DEWANG Pen 3D pentru Copil de Imprimare 3D Pix cu USB RP800A 3D Pen PLA ABS Filament DIY Jucărie Cadou Stilou Desen de Imprimare 3D Pen

Rating:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
w18082

Etichete: Cadou, pix, 3d pen, salah imprimare 3d, filament pla, machin print, 3d man tricou, 3d creion, stick usb, școli.

In stoc
16.39lei 56.49lei

Povestea noastră

1.Detinem brevet noastre 3D PEN & 3D PRINTER produs. 2.Noi sprijinim OEM Personalizate.

Cum ne-am începe?

Ceea ce a început în 2011 ca o companie mica, cu o MARE viziune a crescut pentru a atinge viețile a mii de oameni din întreaga China și în străinătate.De peste 9 ani DEWANG a produs numai cea mai înaltă calitate produse de calitate, proiectat pentru a ajuta artiștii să creeze cele mai bune lor de muncă.

Ceea ce face produsul nostru unic?

Noi de design 3D pen & 3D printer produse bazate pe feedback-ul de la mii de utilizatori finali.Acest lucru ne permite de a include toate cele mai dorite caracteristici în design de produs.DEWANG pen 3d au trecut CE, ROHS, FCC, EN71 autentificare.DEWANG 3D produse sunt construite pentru a dura.

De ce ne place ceea ce facem?

Avem încredere că, atunci când sunt amuzant la desen munca, ai desena mai des.Atunci când ai creat ambarcațiunile de mai multe ori, ajungi să petreci mai mult timp de calitate de formare în profunzime relațiile cu copiii te iubesc.

Despre echipa noastra

Suntem o echipă entuziastă, pasionată de imprimare 3D.Satisfactia ta este întotdeauna prioritatea noastră.sperăm noastre 3D pen poate ajuta să vă bucurați mai mult și mai amuzant și inspirat imaginația nelimitată.

Vă Rugăm Să Rețineți:

Atunci când se utilizează această pen 3D, trebuie să utilizați un 5V/2A adaptor și de a folosi Cablul Original, vă rugăm să nu utilizați vechiul adaptor(12V/2A).

DE ÎNALTĂ CALITATE

Built-in de metal motor, pen 3D este durabil și de încredere, pen 3D poate lucra pentru 100 de ore continuu.CONFORM CU CE & ROSH, FCC, EN-71.

DIY DESEN

Rândul său obișnuit de desene în 3D opere de artă. Pen 3D este creat cu ușurință diverse și jucării unice.DIY de imprimare 3d pen-ul va îi ajută pe copii să-și îmbunătățească gândirea spațială, creativitatea și aptitudinile artistice.

PORT USB DE ALIMENTARE

Imprimare 3d stilou pentru copii este alimentat de la banca de alimentare, adaptor, computer, laptop, care mai convenabil pentru tine pentru desen interior și în aer liber.Veți găsi, de asemenea, aceste desen 3d pixuri mare pentru acasă, școală de artă, clasa de desen și alte activități de organizare.

CADOU PERFECT PENTRU COPII

Imprimare 3D pen-ul este mare pentru copii, artiști și ingineri de toate vârstele.Pixuri pentru școală este cel mai bun cadou jucarii pentru copii.Premium set cadou pentru familie, prieteni, co-lucrătorilor, de Naștere, de Crăciun.

UȘOR DE UTILIZAT

Viteză fără trepte cursorul pe imprimare 3D pen vă permite să regla debitul pentru controlul optim al materialului în timp ce desen.Display OLED 3D pen poate ajuta să reglați temperatura de care ai nevoie prin monitorizarea temperaturii.

Descriere:

Ultra în condiții de siguranță!DIY de imprimare 3D pen a trecut CE/RoSH/FCC/EN71 detectare.Copii cadou de ziua de nastere Imprimare 3D pen este cel mai bun cadou pentru ziua de nastere de copii. Pen 3D este o mare școală de cadouri care i-a trimis la colegul.Feedback în timp Real!Ecran cu LED-uri pe pen 3D este capabil de a afișa temperatura curentă mai ales rapid.Reglabil viteza de imprimare!Permite să reglați viteza de alunecare pe butonul corespunzător.Modul automat de somn!Imprimare 3d stilou pentru copii va intra automat în modul sleep dacă nu-l utilizați pentru 2 minute sau mai mult.Ușor de utilizat!Galben indică puterea.Apăsați încărcați cu incandescență comutarea.Lumină roșie pentru modul de încălzire, atunci când lumina roșie întoarce la albastru, show de preîncălzire a terminat.

Caietul de sarcini

Material: ABS Tensiune de lucru: 5V De lucru curent: 2A Adaptor de alimentare: AC 100V-240V 50/60Hz 0.35-O Adaptat consumabile: PLA 1.75±0,02 mm/ABS 1.75±0,02 mm Condiții de lucru: 10 ° c -35 ° c/umiditate relativa: ≤85% Temperatura de încălzire: 160°- 235°(PLA : 160°- 210°; ABS: 210°- 235°) Culoare: Albastru, violet, roz, galben 3D Dimensiuni Pix: 184 * 31 * 46 mm/7.2"*1.2"1.8" Pen 3D Greutate: 1.6 oz/46g

Pachetul Include

1* Pen 3D 1* Cablu USB 1* Manual De Utilizare

Despre Sprijinul Dropshipping:

1. Vom Accepta Dropshipping, iar noi vom FACE NU pune nici facturi, codurile QR, promoții în transport, astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji, după achiziționarea de comanda, noi va potrivi perfect pentru munca ta. 2.Suntem de garantare fiecare 3D Stilou fi testat riguros inainte de a expediat, ASA ca toate produsele pot garanta 100% de înaltă calitate inainte de trimis.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

DEWANG Rapid Intrebare si Raspuns

Q: Cand încălzire duza (fără încărcare plastic) apare mirosul de ardere plastice?

O: Nu, nu există nici un miros.

Q: Temperatura și viteza sunt reglabile?

O: temperatura, uneori, ea însăși în mod arbitrar scade, astfel încât nu există nici o supraîncălzire.Viteza de imprimare 3D pen este reglabil.

Q: Ce umple cu incandescență face această utilizare?

A: Pen 3D folosește o 1,75 mm cu incandescență.Puteți căuta cu 1,75 mm.

Q: ABS și PLA plastic compatibil cu 3d stilou?

O: Da.ABS și PLA materiale plastice sunt TOATE compatibile cu acest 3d de imprimare pen.

Q:Când vom trimite comanda?

A:După ce primim comanda dumneavoastra,va vom trimite comanda dvs. în termen de 72 de ore.(Cu excepția sărbătorilor)

DEWANG Pen 3D pentru Copil de Imprimare 3D Pix cu Cablu USB Compatibil PLA ABS Filament DIY Jucărie de Învățământ Cadou de Ziua Desen 3D Pen DEWANG 3D de imprimare pixuri pentru școală diy imprimare 3d pen imprimare 3d stilou pentru copii jucarii pentru copii cel mai bun cadou școală copii cadouri cadou de ziua DEWANG 3D de imprimare pixuri pentru școală diy imprimare 3d pen imprimare 3d stilou pentru copii jucarii pentru copii cel mai bun cadou școală copii cadouri cadou de ziua de nastere

  • Tip: 3d pen
  • Alimentat de: Adaptor Power bank, Computer, Laptop
  • culoare: Gri/Albastru/Violet/Galben
  • Origine: NC(de Origine)
  • Desen 3D pen: Inspira imaginatia ta
  • Features3: 3d pen
  • Nume De Brand: dewang
  • Jucarii Creative: Jucarii pentru copii
  • Modul De Extrudare: Fused Deposition Modeling / Topire
  • Diametru Duza: 0.75 mm
  • IMPRIMARE SERIE: Imprimare 3D stilou pentru copii
  • 3D Pen Greutate: 1.6 oz/46g
  • 3D Dimensiune Stilou: 184 * 31 * 46 mm/7.2"*1.2"1.8"
  • Features2: Imprimanta 3D Pen
  • Certificare: KC
  • Curent de lucru: 2A
  • DIY Meșteșug: DIY de Imprimare 3D Pen
  • imprimarea cu filament: PLA 1.75±0,02 mm/ABS 1.75±0,02 mm
  • Potrivit pentru: Jucarii/electronice de larg Consum/calculator de birou
  • Numărul De Model: DEWANG D2 Imprimare pen
  • Tip Adaptor: EU
  • Cadou: Cel mai bun cadou, Școală cadouri, cadou de aniversare pentru Copii
  • Features1: Pixuri Pentru școală
  • Tensiune De Lucru: 5V

2021-01-13 Everything is fine, it corresponds to the description. Delivery is fast, the quality is good. Everything works. The seller is responsible, I recommend the store. Thank you!
5/ 5 stars
2021-01-11 The seller is sociable, honest, polite and decent-quickly issued and sent the order. He answered the messages quickly. The parcel is tracked all the way, Packed well, everything arrived intact, not even crumpled. Quality is good..., very satisfied with this purchase! The goods are received in the shortest possible time, took at a delicious price-sale on the AliExpress, Thank you very much for your share. Honest seller, the goods correspond to the description, full, truthful description of the goods. I advise everyone and recommend this seller and its quality product. Nice to deal with this seller, good, reliable store and good attitude to buyers. I will buy more goods from this seller ....
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!