!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Portabil Telescop 4k 10-300x40mm Super Telephoto Zoom Monocular Telescop Cu Trepied & Clip Telefon Accesorii

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Portabil Telescop 4k 10-300x40mm Super Telephoto Zoom Monocular Telescop Cu Trepied & Clip Telefon Accesorii

Rating:
0%
4 / 5 ( 3 )
SKU
w176950

Etichete: trepied, 4k super telephoto zoom telescop monocular, super-teleobiectiv zoom telescop monocular amazon, 4k 10 300x40mm super telephoto zoom, telescop, telescop monocular, trepied foto, binoclu monocular luna, teleobiectiv zoom, super-telescop camera.

In stoc
25.31lei 42.20lei

Magazin cu încredere: Am promisiunea de a livra în termen de 12 de ore.Rapid de transport maritim, Bucurați-vă de 15 zile de la returnarea excesivă.Vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.Avantajele produselor noastre: [un Singur tub de super-teleobiectiv]: telescop anti-shake sistem și un trepied special giroscop 3D face telescop câmp de vedere foarte stabilă în mai multe zoom-uri. [Stralucire viziune de noapte]: Built-in funcția viziune de noapte vă permite să-l folosească în mod normal, pe timp de noapte.Porniți auto-focus și de a estompa fundalul funcție, vă puteți concentra pe observarea persoanei sau obiectului trebuie să le respecte. [Usoare si portabile]: carcasa este fabricata din aliaj de titan, care are mai mare putere specifică si cantareste doar 118 grame.Când depozitate, lungimea este de numai 4.62 inci, și puteți pune cu ușurință într-un rucsac sau buzunar atunci când vânătoare, călătoresc sau camping. [Rezistent la apa, praf, socuri design]: Azot-a umplut rezistent la apă și O-ring componente optice pot preveni umezeala, praful și murdăria, și pentru a asigura durata de viață a funcția de rezistent la apa. [Foarte potrivit pentru entuziaști în aer liber și exploratori ai sălbăticiei]: dispozitive Portabile sunt echipamente esențiale pentru păsări, animale sălbatice, vânătoare, posibilitate de drumeții, alpinism, camping, camping, de supraveghere și de călătorie.Descriere: diametru Obiectiv:25mm Mărire: 10x300 diametru Ocular: 12mm pupila de Ieșire diametru: 4.2-1,7 mm relief Ochi: 14-12mm Câmp de vedere: 0.5-3000m distanța Minimă de focalizare: 2.5 m Dimensiuni: 192/117x32mm (care se întinde și în scădere) Greutate: 118g Prisme: BAK4 prisma Acoperire: FMC Culoare: Negru masca de Ochi: rotirea masca de ochi rezistent la apa: da Trepied poate fi conectat: Da telefon Conectat: da Utilizat pentru: curse, plaja, birdwatching, plimbari cu barca/yachting, curse de cai, de vânătoare, activități în aer liber, sport, teatru, calatorii Material: sticlă optică de Tip: Monocular

După-Vânzare de Servicii: - Un an de garanție: Termen de trei luni de la cumpărare, vă vom oferi gratuit piese noi sau accesorii, și de transport gratuit. -- Support tehnic Permanent: După achiziționarea nostru liniar de acționare a produselor, indiferent de ce fel de probleme vă confruntați, puteți contacta personalul nostru tehnic, și personalul nostru tehnic vă va ajuta să rezolve problema împreună.Feedback-ul: - Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.Dacă sunteți mulțumit cu dvs. de servicii sau produse, vă rugăm să ne dea 5 stele. - Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să contactați cu noi, și vom lua înapoi la tine cât mai repede.

  • Dimensiune: 121*32mm
  • Diametru Obiectiv: 25mm
  • Material: Plastic
  • FOV: 2-3.5 gradul
  • Distanța: 0.2-5000meters
  • Origine: NC(de Origine)
  • Diametru ocular: 13mm

2020-12-03 Is maneirinho. Q quality mobile tripod and bracket are very fraquinhas. But is cool. Gostai.
4/ 5 stars
2021-01-18 Спасибо получил товар. Хорошо упакован.
5/ 5 stars
2020-11-19 Sorry can't screw tripod so that you can use your phone as the picture reklamującym
3/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!