!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

5pcs UV FEP Film 140*200 0.15-0.2 mm Rășină SLA pentru ANYCUBIC Foton Duplicator SPARKMAKER nova3d DLP 5.5 inch LCD 3D printer piese

Oferta
Pret redus
Noile colecții

5pcs UV FEP Film 140*200 0.15-0.2 mm Rășină SLA pentru ANYCUBIC Foton Duplicator SPARKMAKER nova3d DLP 5.5 inch LCD 3D printer piese

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w17274

Etichete: în plus fep film, Imprimanta 3d anycubic 3, sparkmaker rășină lcd c, elegoo rășină, Imprimanta 3d rășină, enicube foton ecran, foton ecran, led foton anycubic, fotopolimer printer, anycubic mono lcd.

In stoc
137.26lei 144.48lei

Descriere produs

1: Acest film este produs d omestically din materii prime importate.Grosimea este de 0,15 mm și 0,2 mm.Prețul de vânzare este de 200 mm * 140 mm.Marriott Duplicator 7 dimensiune. 5.5 inch ecran LCD dispozitivul este universal.Dacă aveți nevoie de alte dimensiuni, vă rugăm să contactați Xiao 2.

2: film avantaje: comparativ cu pur autohtonă de film, nu are bricheta ionizare vigoare, o mai bună transmisie a luminii (92%), mai mult de suprafață fără cusur calitate, durată de viață mai lungă.Reflectare directă în procesul de imprimare va găsi decofrare ușoară și mai liniștită, mai mare la UV transmisie va face dvs. de imprimare mai curat și frumos.

3: folosind metoda

1) Tensiune: Acest film este potrivit pentru toate desktop uscare UV masini (folie stretch tava structura), frecvente șurub clemă de design.Tensiunea de film pe tava are vreo influență asupra ta decofrare efect.Vă rugăm să strângeți film pe tava în funcție de mărimea centrului de tava, nu prea largi sau prea strâmte.Metode specifice ar trebui să fie combinate cu propriile lor mașini pentru a explora.

2) durata de Viață și de Înlocuire: nu putem face un angajament precis despre durata de viață (cu feedback-ul clientului pentru 1-5 luni), pentru fiecare echipament de turnare lățime, rășină compoziție, utilizare frecventa, model înălțime de uz personal și obiceiurile sunt diferite, deci nu putem da standarde de viață.Schimba-ti te rog de film în timp, atunci când zgârieturile de pe suprafața filmului sunt grave și elasticitatea este plecat.

4: modele aplicabile:

ANYCUBIC FOTON

EZ3DX X-5 X-6

I-LCD1268-A1

Makex m-bijuterii M-o

MICROMAKE

MICROMAKE

MINIQ

MouldX

nova3d

SPARKMAKER

Uniz Slash

X-CUBE

XMAKE

Duplicator 7

Ambalare Lista: 5pcs film

  • Dimensiune: 140*200mm
  • Pentru: SLA LCD de 5.5 inch
  • Util pentru: SLA DLP 3d imprimante
  • Nume De Brand: Anet
  • Numărul De Model: FEP Film
  • Tip De Element: SLA LCD de 5.5 inch

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!