!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

KONCO bucătărie cârlige,din Metal Cupa Titular ,Sub Raft,Pentru Ustensilă de Bucătărie suport pentru Agățat,Cheie Cârlige

Oferta
Pret redus
Noile colecții

KONCO bucătărie cârlige,din Metal Cupa Titular ,Sub Raft,Pentru Ustensilă de Bucătărie suport pentru Agățat,Cheie Cârlige

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w1662

Etichete: cuțit de ulei, set cesti de bucatarie titular, ustensila rack verde, titular cheie de perete, de metal de pliere ceașcă titularul, pat coroana, personalizat ustensilă de bucătărie, fix rack suport, rafturi chei, metal shelv.

In stoc
18.54lei 30.89lei

KONCO-Ți Mai bună Mână de Bucătărie

【Durabil si Frumos】 Făcut din Fier de calitate, garanteaza o rezistent la rugina,Culoare: Alb, potrivit pentru casa ta.Dimensiune:10.4 X 0,6 X 2.56 inch.

【Ușor să Installate】 glisați doar agățat cu brațele pe partea inferioară de un raft sau un dulap, și va fi gata pentru a stoca dvs. preferate cupe.

【Economisi Spațiu】 Fără a costa mai sus contra spațiu, ceea ce face foarte convenabil, agățat raft cu 6 cârlige pentru a stoca și de a usca paharele și ustensile de Bucătărie, cum ar fi cani, cesti pentru espresso, spatula, deschizător de conserve, foarfeca.Ține-ți bucătăria în ordine.

【Multifuncțional】 folosi Nu numai în bucătărie, dar, de asemenea, pentru cravate si curele, eșarfe și genți de mână depozitarea agățat în dulap,extinderea spațiului disponibil în dulap, dulap de bucătărie și mai multe locuri.

Detalii despre produs: Material: Fonta Dimensiune:26*6.5 cm Greutate: 150g Culoare: negru/alb

*******100% SATISFACȚIE GARANTATĂ********

Dacă nu îți place produsul dvs. , noi vă garantăm că vă vom rambursa 100% din comanda ta, deși suntem siguri că veți place!

【Timpul De Lucru】

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă Vom oferi un răspuns satisfăcător în 24 de Ore.

【Garanție Și Transport Maritim 】

-Bucurați-vă de 7 Zile pentru a reveni, dacă orice probleme de calitate.

-Cele mai multe elemente vor fi expediate în termen de 48 de ore.

【Client Service】

-Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

-Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să urmați magazinele noastre și se lasă 5 stele review pentru noi, vom avea Promotii Speciale pentru urmașii noștri.

  • Tip De Instalare: Tipul de cârlig
  • Origine: NC(de Origine)
  • Clasificarea: Non-pliere Rack
  • Utilizarea: Instrumente
  • Caracteristică: 6 Cârlige Ceașcă Titularul
  • Nr. de Niveluri: Single
  • Material: Fier
  • Funcția: Multifuncțional Ustensilă De Bucătărie Rack, Colthes Cârlige

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!