!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Călătorie Ultralight Scaun Pliant Extradure De Încărcare Mare În Aer Liber Camping Scaun Portabil Plajă, Drumeții, Picnic, Loc De Pescuit, Unelte De Scaun

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Călătorie Ultralight Scaun Pliant Extradure De Încărcare Mare În Aer Liber Camping Scaun Portabil Plajă, Drumeții, Picnic, Loc De Pescuit, Unelte De Scaun

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w1555

Etichete: clește de pescuit de pescuit, cutii de pescuit instrumente, barca de pescuit instrumentul de, lățime scaun pliant, alimentator de pește, scaun pliabil mare, finanțe unelte de pescuit, militar scaun de pescuit, scaun de pește, tester de încărcare.

In stoc
38.82lei 82.54lei

Eu sunt un vânzător cu experiență și vă va aduce cele mai detaliate și exacte serviciu.

Promit: calitatea tuturor produselor este intact; viteza de logistica a tuturor produselor este de cât mai repede posibil; post-vânzare toate produsele sunt perfecte.

Caracteristici produs: -Fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu și oxford pânză, durabil. -Pliabil și super ușor, ușor de transportat atunci când călătoresc. -Pliabil scaune pot fi folosite pentru drumeții, pescuit, călătoresc, alpinism sau alte activități în aer liber. -Vă puteți bucura de distracție în aer liber.Se poate da oamenilor o odihnă bună. -Un cadou minunat pentru entuziaști în căutarea pentru un portabil pliant scaun sau activități în aer liber.

Notă:

1.Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2.Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Plata:

-Acceptam urmatoarele metode de plata:Card de Credit, VISA, banca la Banca transfer bancar, Western Union și așa mai departe.

-Toate plățile efectuate de pe www.montrelle.ro sunt prelucrate prin Alipay.

  • Cu Spatar Retractabil sau Nu: No
  • Numărul De Model: YL192696
  • Ori: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cu Titularul de Lampă sau Nu: No
  • Cu Trage Momeala Tavă sau Nu: No

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!