!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

DIY Denaturare Chitară Electrică Efect Pedala kit True Bypass efect pedala de transport gratuit

Oferta
Pret redus
Noile colecții

DIY Denaturare Chitară Electrică Efect Pedala kit True Bypass efect pedala de transport gratuit

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w14301

Etichete: diy kit de chitara, donner chitara pedala, sr2ez, consiliul pentru sistemul de pedale, robot kuka, chitara electrica kit, efect chitara, len distorsiune, overdr, negru overdrive.

In stoc
96.21lei

Face Propriul Efect de Denaturare a Pedalei Atât de Ușor (Cu 1590B )

Descriere:

1.Acest valoros model clasic de pedala. folosește o mână-aluminiu lustruit cutie, t el Denaturare PCB-ul este proiectat pentru a se potrivi perfect în interiorul 1590B cabina.

2.Învățătura noastră este pe PBC de klon.Este foarte usor de asamblat.Fiecare parte are un număr de meci,trebuie doar să ia locurile lor în funcție de numărul

3.Această Distorsiune Kit-ul Include :(1) Gata Pentru Lipire PCB (2)Toate componentele necesare pentru a construi această Denaturare a Pedalei de Kituri.

4.Clasic pedală de distors circuit design și piese de inalta calitate asigura, printr-un succes DIY procesului de asamblare, de o înaltă calitate clasic Pedală de distors.

5.PCB-ul este un dublu-side de sudare de înaltă calitate de bord pentru a face mai ușor de sudat.

6.Caietul de sarcini pentru toate piesele sunt etichetate pe PCB pentru eroare-free plasarea de piese (zero picioare de fiecare parte înainte de sudare pentru a maximiza performanța produsului final de către

evita orice posibil conductivitate slabă din cauza oxidării).

7.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebare în timpul instalării.

Plata: Inainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole.Vă rugăm să vă facă plata în termen de 3 zile de la comanda daca este posibil.Vom livra produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris în www.montrelle.ro, dacă doriți să modificați , trebuie să mă observe asta.Acceptam Alipay(escrow) , Card de Credit, Western Union, a acceptat paypal ect.

Livrare: comanda Dvs. va fi procesată în 7 zile dupa plata.Noi nu suntem responsabili pentru nici o intarziere a ordinelor dacă ne-au trimis ei .Deoarece Viteza de transport este în afara controlului nostru.După ce trimite, ca de obicei, China Post de Aer Mai nu va dura aproximativ 15-40days să sosească; EMS nevoie de 5-10 zile ; Fedex 4-8 zile , DHL și USPS va dura 3-6 zile pentru a ajunge.Dacă ordinul este timpul week-end, va dura 2 zile mai mult.Vă mulțumesc pentru înțelegere.Orice taxe sau comisioane de import sunt cumperi r Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice întrebări, vă vom oferi răspuns satisfăcător.Don\ \ 't supună un diferend opțional.Vă mulțumesc din nou!!

  • Numărul De Model: Ds-NO1
  • Tip: Efecte
  • Nume De Brand: landtone

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!