!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

MP4 Player Bluetooth4.2 MP3 Music Player 16GB cu 2.4 inch Ecran Mare, MP4 Video Player Suporta Card SD pana la 128GB cu FM

Oferta
Pret redus
Noile colecții

MP4 Player Bluetooth4.2 MP3 Music Player 16GB cu 2.4 inch Ecran Mare, MP4 Video Player Suporta Card SD pana la 128GB cu FM

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w11544

Etichete: flac player de muzică hifi, mp4, mp3, omni mp3 player, bluetooth mp4, mp3 player usb, hifi mp3 player, poro, android mp3 player, mp3 ruizu.

In stoc
140.31lei

Anunț Important pentru Capacitatea de Dimensiunea pe care o alegeți: 16GB intermediul built-in memorie de 16GB. 32GB intermediul built-in memorie de 16GB, plus un TF card de 16GB.Notă: TF/SD card emis în nostru este un adevărat ușor de citit carduri.Cardul SD/TF card, care este vândut de mai multe vânzătorii de pe piață este o carte de fals, care nu se potrivesc marcat de memorie sau ilizibile, astfel încât prețul de ele sunt mult mai ieftin decât a noastră.Vom insista pe vânzarea de produse care sunt de încredere, bun venit pentru a cumpara test.Vă rugăm să știu, mulțumesc.

La RUIZU-D08 este un de înaltă performanță digital, bluetooth 4.2 jucător cu un 2.4-inch ecran care afișează informații relevante.Built-in memorie de 16 gb capacitate asigură că sunt liber pentru a stoca melodiile preferate, clipuri video sau cărți.În plus, aceasta susține mai multe formate si suporta card TF de citire și redare de până la 128GB.Cu numeroasele sale caracteristici, acest player digital este prima ta alegere pentru muzică, clipuri video, e-carti, fotografie, FM radio, înregistrare și mai mult.

Caracteristici:

[Funcția Multi-Player Digital]

Acesta suporta card TF de redare a muzicii,bluetooth ,redare video, radio FM, citirea de e-book, navigație imagini și înregistrări; susține, de asemenea, muzică de fundal, versuri sincronizate ecran; acesta poate fi folosit ca un cronometru, calendar si calculator.

[Sunet De Înaltă Calitate]

Independent în două culori cavitatea oferă o calitate bună a sunetului și este excelent.Chiar și în spațiu deschis, sa stratificarea bogat și puternic sentiment de penetrare există încă.

[2.4 inch TFT ecran]

Un 2.4-inch TFT LCD ecran este folosit pentru a afișa timp și bateria.Puteți vedea, de asemenea, imaginile de pe ecran, vizualiza versuri, viziona clipuri video sau de a citi e-carti.

[16 GB capacitate memorie și 128GB memorie extinsă]

16GB de memorie asigură că sunt liber pentru a stoca melodiile preferate, filme sau cărți.Acesta susține, de asemenea, TF card(nu este inclus) lectură până la 128G, fără griji despre evadarea amintiri.

Caietul de sarcini:

Brand: RUIZU

Model: D08

Material: aliaj de zinc

Memorie:16GB

Extins TF card: pana la 128 GB(nu este inclus)

Ecran: 2.4 inch TFT ecran

Portul de încărcare: Micro USB

Difuzor: Built-in difuzor

Format Audio: MP3, WAV, DRM WMA, OGG, APE, FLAC, ACC (inclusiv AAC-LC, AAC-HE, AAC) și alte tradiționale formate de audio.

Format Video:

Principalele formate cum ar fi AVI, MOV, MP4, WMV, etc.

Format foto: JPG, JPEG, BMP, GIF, PNG, TIF și alte formatele majore de imagine.

Format E-book: TXT

Baterie: 3.7 V / 560 MAH (423737)

Articol principal dimensiune: aprox. 9.3 * 5.1 * 1 cm / 3.66 * 2.00 * 0.39 în

Greutatea articol principal: despre. 106 g / 3.73 oz

Dimensiune ambalare: aprox. 14 * 9.5 * 4.1 cm / 5.51 * 3.74 * 1.61 cm

Greutate pachet: aprox. 230 g / 8,11 uncii

Lista De Pachete:

1 * MP3 Player Digital

1 * Căști

1 * Cablu USB

1 * Manual De Utilizare

1 * Sport Armband

1 * Linie Audio

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, de obicei, durează 3-7 zile lucrătoare depinde de țara livrate.

EMS shipping, de obicei, durează 8-12 zile lucrătoare depinde de țara livrate.

UPSshipping, de obicei, durează 3-5 zile lucrătoare depinde de țara livrate.

HongKong post air mail:transport maritim, de obicei, durează 15-30 de zile lucrătoare depinde de țara livrate.

China Post Air Mail:transport maritim, de obicei, durează 25-45 zile lucrătoare depinde de țara livrate.

2) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6) Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.montrelle.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

  • Numărul De Model: RUIZU-D08
  • Wifi: No
  • Rezoluție De Afișare: 220x176
  • Corpul Material: Metal
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: RUIZU
  • Memorie Externă: Da
  • Bluetooth: Da
  • Built-In Difuzor: Da
  • Audio Suport Video: AMV
  • Suport Format Audio: mp3
  • Dimensiunea De Afișare: 2" - 4"
  • Funcția: E-Book Lectură
  • Dimensiuni (WxHxD): 9*5*1 CM

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!