!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Electrice Incalzite Șosete de Iarnă Șosete Termice Baterie Încălzită 3 Nivele de Control al Temperaturii pentru Bărbați și Femei

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Electrice Incalzite Șosete de Iarnă Șosete Termice Baterie Încălzită 3 Nivele de Control al Temperaturii pentru Bărbați și Femei

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w10880

Etichete: termică de iarnă, schi ciorap, thermosocks pentru bărbați, șosete termice, sock coolmax, MARSNOW, thermosocks femei, bărbați șosete sport, snow sock, bărbați șosete.

In stoc
83.25lei 117.23lei

Încălzire electrică Șosete 3 Niveluri de Temperatură pentru Iarna

Puncte: 1、Reglabil 3 Nivele de Temperatură: temperaturi Diferite pentru diferite scene, pentru a regla temperatura oriunde si oricand.Nivelul de temperatură scăzută 40°C (caldura de zi cu zi).Temperatura medie la nivel de 50°C (de lucru cald) și ridicat nivelul de temperatura 60°C (în aer liber protecție la frig).

2、Spirală de Încălzire: spirală Inovatoare de încălzire, astfel încât tălpile picioarelor poate simti cald!

3、Ușor să Deformeze: Cașmir, anti-scame modal material, nu este ușor să se deformeze.Mașină de spălat, se spală de mână și uscat-curățate (trebuie să scoateți bateria pentru curățare).

4、Confortabil Picior Simt: Anti-scame modal material cu implantare, unic, încălzire principal picior suprafața de încălzire auxiliar zonă, diferența este de 5 grade, nu afectează elasticitatea, piciorul se simte mai confortabil.

5、mai Multe Funcții: proprietăți de Vindecare.Atenua diabet zaharat, hipotiroidism, tub sindrom și alte simptome.Ideal pentru Black Friday, Cyber luni, de Craciun, cadouri de Craciun pentru familie, prieteni, și de angajați.

Caietul de sarcini:

Nume: Încălzire Electrică Șosete

Voltaj: 3.7 V

Temperatura: 40℃ la 50℃ 60℃

Material: casmir, anti-scame modal

Capacitate baterie: 4500 mAh

Lista De Ambalare:

1 Pereche de Încălzire Electrică Șosete

Baterie*2

Cablu USB*1

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: keptfeet
  • Furtun Înălțime: Genunchi Ridicat
  • Gen: FEMEI
  • Tip Sport: Yoga
  • Deget separat: No
  • Tensiune: 3.7V

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!