!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

PHF Bumbac Vafe Pernă Acoperă Pachet de 2 Moale Confortabil Decorative Pătrat față de Pernă Pernă Solid Huse Pentru Canapea Acasă

Oferta
Pret redus
Noile colecții

PHF Bumbac Vafe Pernă Acoperă Pachet de 2 Moale Confortabil Decorative Pătrat față de Pernă Pernă Solid Huse Pentru Canapea Acasă

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
w1085

Etichete: runda pilow acoperi, pernă de puf, perna 2 pack, scaun cu suport lombar, perna decor, blana perne 2 pack, pernă de canapea, pilows au acoperire, perna, display tableta huawei mediapad.

In stoc
64.42lei

Povestea De Brand

PHF echipa are o vastă experiență în proiectarea, producerea și exportul de produse textile acasă pentru clienții și comercianții cu amănuntul din întreaga lume.Ne străduim pentru a găsi combinația perfectă de design frumos, calitate excelentă, și valoarea imbatabil.Suntem calificați la proiectarea stiluri diferite și sunt dedicate pentru a satisface nevoile de fiecare client.

Informații Despre Produs

Nume: Vafe pernă acoperă.Material: 100% Bumbac.Culoare: Alb/Alb / Galben/Portocaliu/Rosu Inchis Kaki Bej/Gri Deschis/Carbune.Euro shams: 66 x 66 cm (26"x 26"), Pachet de 2 bucăți. Nu de umplere.Față de pernă: 46 x 46 cm (18"x 18"), Pachet de 2 bucăți. Nu de umplere.Utilizare: Scaun, Decorative, Scaun, Auto.Caracteristică: Inodor, Confortabil, Moale, Respirabil, Cald.Masina de spalat Instrucțiuni: Mașină de spălat, culoarea nu va dispărea.După spălare nu este deformat.Sezon: Primavara, Vara, Toamna, Iarna.

De Înaltă Calitate

Bumbac pur, aspect frumos, de înaltă calitate și materiale durabile.Această pernă este ușor de curățat și întreținut.

Închidere Cu Fermoar Invizibil

Fermoar invizibil perna este foarte convenabil de a folosi și se spală.

Decor Acasă

Acest model este conceput pentru a lumina orice dormitor, indiferent dacă sunt amestecate și potrivite cu alte piese sau stil cu restul de această colecție.Cum ar fi multi-colorate vafe pătură, vafe carpetă acopere stabilit, etc.

Încredere În Textile

Produsele noastre sunt realizate în OEKO-TEX Standard 100 de fabrici.Se asigură că produsele noastre au un impact minim asupra mediului și foarte durabil și ecologic.Acesta nu conține coloranți dăunătoare pentru sănătatea ta și a familiei tale.

Detalii Produs

Mai Multe Culori Disponibile

FAQ

Q: Este o mașină de spălat? O: Mașină de spălat, dacă este necesar, non-clor înălbitor, uscare.Q: există vreo diferență de culoare? R: Noastre comanda va fi livrată în termen de 7 zile, vă rugăm să nu ezitați să-l cumpere.Q: există abateri dimensionale?A: dimensiuni sunt măsurate prin selectarea în mod aleatoriu a mai multe piese.Pânză de produse vor avea etanșeitate, iar dimensiunea va avea o eroare de 1-3 cm, care este un fenomen normal.Q: Poți să-l întoarcă?A: puteți reveni la serviciu în termen de 15 zile de la primirea produsului, fără a afecta cea de-a doua vânzare.

Notificare

1. Preturile produselor nu includ taxele de import sau alte taxe.Este responsabilitatea cumpărătorului să facă clar convenția că, dacă țara cumpărătorului percepe o taxă, vor plăti taxa.Dar ne poate ajuta cumpărătorul să ofere produsul factură sau orice alte documente și informații, cumpărătorul trebuie să clar vamale, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 2. Dacă pentru diferite produse împreună, trebuie să contactați serviciul clienți pentru a regla marfă. 3. Magazinul oferă multe activități preferențiale, așteaptă cu nerăbdare să dvs. de achiziție, bun venit pentru a colecta și de cumpărare.Dacă vrei să știi cele mai recente informații preferențial, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul clienți. 4. Actualizările magazin de produse de la timp la timp, bine ai venit să se acorde o atenție! (Dacă aveți orice produse textile acasă doriți, puteți să ne contactați.Suntem dispuși să înțeleagă nevoile clienților și de a recomanda cele mai potrivite produse pentru tine). 5. Pagina de detalii de mai jos a recomandat de potrivire, valoare pentru bani, bun venit pentru a cumpăra sfaturi ! 6. PHF Magazin Oficial, un brand de înaltă calitate, face adevarate produse textile acasă pentru tine și te aduce experiență confortabilă ! 7. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul clienți!!

Recomandat De Colocare

Plata

1. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda. 2. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute.

Transport

1. Noi de aprovizionare Lume de transport maritim. (cu excepția câtorva țări și APO/FPO). 2. Toate comenzile vor fi procesate prima dată după verificarea plății trecut. 3. Real timp de livrare pot fi diferite , în special în timpul sezonului de vacanta.

Feedback-ul

1. Feedback-ul pozitiv (5 stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele de rating detaliată a comenzii. 2. Dacă nu mulțumit de produsele noastre,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ,vă garantăm vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și vă rog să aveți încredere în noi.Vă Mulțumesc!Avem, de asemenea, multe alte seturi de lenjerie de pat, bun venit pentru a vizita magazinul nostru.

  • Stil: Simplu/Modern
  • Material: 100% Bumbac
  • Caracteristică: Inodor/Confortabil/Soft/Respirabil/Cald
  • Utilizare: Canapea/Mașină/Birou
  • Forma: Pătrat
  • Technics: Țesute
  • model: Simplu Vopsit
  • Utilizarea: Decorative/Scaun/Scaun
  • Pachet: 2-pack
  • Setați Tipul: Da
  • Model Tip: Solid
  • Nume De Brand: PHF
  • Origine: NC(de Origine)
  • culoare: Gri,Alb,Carbune,Galben Strălucitor,Portocaliu Roșu,Kaki Închis Bej

2020-12-24 Great!
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!